Over Dashly

Bij Dashly zijn we gepassioneerd over de transformerende kracht van data! We zijn hier om MKB-ondernemers de krachtige tools in handen te geven die zij nodig hebben om hun personeelsdata niet alleen te beheren, maar er ook echt van te profiteren.

WAAR WE VOOR STAAN

Onze missie

Dashly streeft ernaar de transformerende kracht van data toegankelijk te maken voor MKB-ondernemers. Ons doel is om krachtige en gebruiksvriendelijke tools te bieden die ondernemers in staat stellen om niet alleen hun personeelsdata te beheren, maar er ook van te profiteren.

New Sign Ups - Dashly X Webflow Template
Users - Dashly X Webflow Template
WAAR WE OP MIKKEN

Onze visie

Dashly streeft ernaar om de standaard te worden voor data-analyse in het MKB-segment. We willen de grenzen verleggen door ondernemers de tools te bieden die ze nodig hebben om hun personeelsdata te begrijpen en te benutten, en zo een positieve impact te hebben op hun bedrijfsprestaties.

ONZE KERN

Dit is hoe we werken

Maatwerk

We begrijpen dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van elke klant.

Veiligheid

Wij garanderen de hoogste normen van gegevensbeveiliging en privacy. We slaan data alleen op in Europese datacenters.

Lees onze volledige Data Policy.

Transparantie

We hanteren een helder prijsbeleid zonder verborgen kosten. Dit betekent dat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten en hoeveel het hen zal kosten.

Innovatie

De focus ligt op het ontwikkelen van een krachtige, efficiënte back-end architectuur. Door onze back-end voortdurend te innoveren, kunnen we kosten laag houden.

ONS TEAM

De mensen achter Dashly

Martijn Bruintjes

Business Development & Partners

Pepijn Steijger

Product Development & Marketing

Vishesh Garg

Lead Data Engineer & Data Architect

VACATURES

Werken bij Dashly

BI Specialist

Hybrid
Full time

Ben jij een ervaren Business Intelligence Specialist die graag werkt met data om waardevolle inzichten te genereren? Solliciteer direct!

Bekijk vacature

Stagiair Data Security & Privacy

Rotterdam
Stage

Ben jij een ambitieuze student met interesse in Data, Security en Privacy? Bij Dashly bieden we een uitdagende stageplaats!

Bekijk vacature

Database Engineer

Remote
Full time

Wil jij jouw passie voor databases en technologieën inzetten om bij te dragen aan de groei van Dashly? Dan is deze job voor jou!

Bekijk vacature

Sales Representative

Rotterdam
Full time

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte sales professional die graag deel uitmaakt van een innovatief team? Kom werken bij Dashly.

Bekijk vacature

Open sollicitaties houden we van!

Staat je favoriete vacature er niet tussen, maar weet jij zeker dat jij het verschil kunt maken bij Dashly? Stuur dan een open sollicitatie!

Open sollicitatie